A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.Eltűnés miatt keressük Tomana Dorina Ágnest

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.Eltűnés miatt keressük Tomana Dorina Ágnest

0

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/3281/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen...

loading...

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/3281/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 13 éves Tomana Dorina Ágnes eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2017. május 4-én tartózkod�kodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány kb. 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szeme és vörösesbarna hosszú haja van. Egy barnás színű, kutyát ábrázoló hátizsák volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Tomana Dorina Ágnest felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: www.police.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ