Brüsszel bosszút állt- Megindult az eljárás az Orbán-kormány ellen

Brüsszel bosszút állt- Megindult az eljárás az Orbán-kormány ellen

0

Hivatalos felszólítólevél kiküldésével kötelezettségszegési eljárást kezdeményeztek Magyarország ellen.   Brüsszel bosszúja! - így magyarázza...

loading...

Hivatalos felszólítólevél kiküldésével kötelezettségszegési eljárást kezdeményeztek Magyarország ellen.   Brüsszel bosszúja! - így magyarázza az EU eljárását az EMMI

Brüsszel bosszút áll, amiért a kormány nem a bevándorlók integrációjára fordítja a pénzeket. "A mai napon nyilvánosságra hozott kötelezettségszegési eljárás nem más, mint bosszú Brüsszel részéről, amiért Magyarország egyértelművé tette, hogy felzárkózási forrásokat nem akar átcsoportosítani migrációs feladatokra. 
Brüsszel ugyanis tavaly ősszel azzal a kéréssel fordult az uniós országokhoz, köztük Magyarországhoz, hogy a felzárkózási forrásokat a bevándorlók integrációjára fordítsa, a magyar kormány azonban ennek ellent mondott és a rászoruló gyerekek felzárkózására fordítja a forrásokat.   
Az eljárás megindításának előkészítése során figyelmen kívül hagyták a magas szintű találkozókon bemutatott magyar válaszokat. Brüsszel érezhetően azért akarja büntetni hazánkat, mert nem támogatjuk, hogy bevándorlókat telepítsenek Magyarországra.

Tovább a cikk folytatásához...

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ