Ez az anyuka negyedik gyermekét várta, ám pocakja csak nőtt, nőtt és nőtt...

Ez az anyuka negyedik gyermekét várta, ám pocakja csak nőtt, nőtt és nőtt...

0

Chloe terhessége nem olyan volt, mint az előzőek. Hasa egyre csak nőtt és nőtt, az édesanya biztos volt abban, hogy itt valami nagyon furcsa és...

loading...

Chloe terhessége nem olyan volt, mint az előzőek. Hasa egyre csak nőtt és nőtt, az édesanya biztos volt abban, hogy itt valami nagyon furcsa és váratlan dolog fog történni!

Chloe és Rohan Dunstan boldog és kiegyensúlyozott életet élt Ausztráliában, három fiúgyermekükkel, Egyvalamire – pontosabban valakire – azonban még nagyon vágytak. Egy kislányra.

Noha a három fiú már így is rengeteg idejüket lefoglalta, mégis úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak még egy gyerekkel, hátha kislány lesz az új jövevény.

A próbálkozásnak hamar meg is lett az eredménye, és jött a csodálatos hír: nemsokára tovább gyarapodhat a család!

De ezúttal Chloe terhessége nem olyan volt, mint az előzőek. Hasa egyre csak nőtt és nőtt, az édesanya biztos volt abban, hogy itt valami nagyon furcsa és váratlan dolog fog történni!

Az ultrahang kimutatta a rejtélyt: a pocakban hármasikrek lapulnak!!! A házaspár alig akart hinni a fülének, mikor megtudta a hírt. Pláne, hogy az egyik csöppség lány! Azonban pont az a magzat hipoxiában szenved, és a túlélésért küzd.

Ahhoz, hogy az anya és esetleg mindhárom magzat egészségesen jöjjön világra, az orvosok a koraszülést javasolták. Ám az egész folyamat így sem volt kockázatmentes.

„Tudom, hogy nagyon sok erőre lesz szükség, hogy túléljem a szülést a terhesség 28-ik hetében, ilyen körülmények között – mondta Chloe.”

A kisbabák miután megszülettek, rettenetesen aprók és gyöngék voltak. Állandóan figyelte őket egy orvos, vérátömlesztést is kaptak.

Szerencsére egyre jobban erősödtek, és néhány hét múlva hazamehettek. A három „nagyfiú” is nagyon örült a két öcsikének és a várva várt húgicának!

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ