Hétvégén nagy viharral érkezik a rossz idő - 11 fok is lehetséges !

Hétvégén nagy viharral érkezik a rossz idő - 11 fok is lehetséges !

0

Ha azt hitte, fellélegezhet, mert már nem lesz többször elviselhetetlen hőség a nyáron, akkor tévedett. Ám akkor is, ha abban reménykedett, hogy...

loading...

Ha azt hitte, fellélegezhet, mert már nem lesz többször elviselhetetlen hőség a nyáron, akkor tévedett. Ám akkor is, ha abban reménykedett, hogy legalább a jövő hétvégén szép idő lesz.

Visszatér a nagy meleg, a hét folyamán fokozatosan emelkedik a napközbeni hőmérséklet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Ma még 28 fok lesz a maximum, holnap már 30, péntekig pedig egészen 33 fokig emelkedik a maximum. Az éjszakák derültek és csendesek lesznek, a késő esti 16-22 fokról 11-19 fokig hűl le a levegő.

A szép idő azonban sajnos nem tart ki a hétvégééig: szombaton azonban viharra számíthatunk. Nyugat felől erősen megnövekszik, majd felszakadozik a felhőzet. Északnyugat felől egyre többfelé várható zápor, zivatar. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol, illetve zivatarok környezetében viharos széllökésekis előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton 25, délkeleten 33 fok körül valószínű. Vasárnapra pedig szeles időt jósolnak 22 és 27 fok közötti maximummal.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ