Lefulladt tanulóvezető miatt nem tudott haladni a mentő… úgysem találod ki, mit tett a mentősofőr!

Lefulladt tanulóvezető miatt nem tudott haladni a mentő… úgysem találod ki, mit tett a mentősofőr!

0

Szívmelengető történetet tettek közzé a . Egy lefulladt tanulóvezető miatt kellett megállnia a mentő sofőrje az útkereszteződés közepén, de a...

loading...

Szívmelengető történetet tettek közzé a . Egy lefulladt tanulóvezető miatt kellett megállnia a mentő sofőrje az útkereszteződés közepén, de a mentősofőr reakcióját sokan megtapsolták!

Nem ritka, hogy komoly fejtörést okoznak az autósok a mentőknek egy-egy közlekedési helyzetben. Eszméletlen férfihez riasztották Budapest egyik mentőtiszti kocsiját a minap. A szirénázó autó elött ezúttal egy véletlen lefulladt, friss jogosítványos tanuló vezető zárta el az utat. Bajtársaink megálltak, hisz kikerülni lehetetlen volt a kereszteződés közepén álló, T betűs járművet. A tanuló többszöri próbálkozásra sem tudott elindulni, amikor a mentő vezetője különös módon oldotta meg a helyzetet. Kezébe vette a mikrofont és azon keresztül segített. – Tedd egyesbe és lassan engedd fel a kuplungot! Kis gázt! – instruálta a tanulót bajtársunk! A “gyorstalpaló” kurzus jól sikerült, az autó immáron elsőre elindult. Félre állt, a mentő pedig tovább haladt, szinte nem is látta ahogy a hálás tanuló, két kezét összetéve köszönte meg a segítséget. A helyszín melletti buszmegállóban hangos taps jutalmazta a türelmes mentőst, aki jó helyzetfelismerésével értékes másodperceket nyert.

Köszönet a mentősofőr türelméért, és persze köszönet mindenkinek, akik gyorsan, ügyesen elengedik a közeledő mentőautót az utakon! Hajrá, csak így tovább!

Forrás: www.buzzblog.eu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ