Sebestyén Balázs - aki tud, segítsen!

Sebestyén Balázs - aki tud, segítsen!

0

Facebookon szívszorító bejegyzésben kér összefogást és segítséget Sebestyén Balázs a Majosházán fedél nélkülivé vált, kétgyermekes...

loading...

Facebookon szívszorító bejegyzésben kér összefogást és segítséget Sebestyén Balázs a Majosházán fedél nélkülivé vált, kétgyermekes házaspárnak.

Sebestyén Balázs:Egy hete Majosházán porig égett egy kétgyermekes család háza. Mindössze 2-3 hónapig létezett a kemény munkával, sok áldozattal fölépített élettér. Elvira az anyuka pedagógiai asszisztens, a férje mentálhigiénés szakember.
A család folyamatosan albérletből albérletbe költözött, majd hosszú évek spórolása után szülői segítséggel vettek egy kis telket, amin már volt egy kis ház, amihez hozzáépítettek.


A lakáson volt biztosítás, de mivel hitel is, így a bank vitte a biztosítási pénzt. Tavaly egész nyáron Olaszországban dolgoztak, elvállaltak minden munkát, hogy téliesíteni tudják a házat, novemberben sikerült nekik összehozni.
Reggel elmentek a gyerekekkel iskolába, oviba, majd fél egykor hívták őket, hogy leégett a házuk.
A kislányuk már 10 éves, felfogja, hogy mi történt, de esténként rászakad az ég, hiányolja a kedvenc babáját, amit Elvira csinált neki, és bent égett. A kisfiú nem érti miért nem mennek haza, szeretne a vonatával, meg a játéksínjeivel játszani.


Mindenük odalett, minden emlékük. Soha nem jártak nyaralni, állandóan erre a házra kuporgattak.
Most március végéig van hol lakjanak, mert egy iskolai osztálytárs felajánlott nekik egy lakást, de utána menniük kell. Szeretnénk nekik segíteni, egy mobil házzal, ha megteheted kérlek segíts ennek a családnak! Erre a célra lett létrehozva egy számlaszám, amit alább láttok. Kérlek benneteket osszátok meg ezt a posztot és ha tudtok segítsetek!Nagyon köszönöm. Balázs

Magnet Bank /16200199-11528335 - Elvira Baksai
Magnet Bank / külföldi utaláshoz: HU31 16200199-11528335-00000000, SWIFT: HBWEHUHB - Elvira Baksai 

Sebestyén Balázs

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ