SZÜLŐK, CSALÁDOK FIGYELEM, FONTOS! Ezt a csekket ne fizessétek be hiába kérik vagy akár követelik is!

SZÜLŐK, CSALÁDOK FIGYELEM, FONTOS! Ezt a csekket ne fizessétek be hiába kérik vagy akár követelik is!

0

FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN SZÜLŐNEK! Ne fizesse be ezt a csekket hiába kérik vagy követelik!!! SZÜLŐK FIGYELEM – Hiába kérik, ezt a csekket NEM SZABAD...

loading...

FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN SZÜLŐNEK! Ne fizesse be ezt a csekket hiába kérik vagy követelik!!!

SZÜLŐK FIGYELEM – Hiába kérik, ezt a csekket NEM SZABAD BEFIZETNI!

Nagyon fontos információval szolgálunk mosmost szülőknek! Nagyon sok iskolában szinte követelik a szülőktől, hogy fizessék ki a tankönyvekről szóló csekket még azelőtt, hogy a gyermekekhez megérkeznének a tankönyvek!EZ JOGTALAN!Hivatalosan csak akkor kell a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-nek (Kello) fizetni a könyvekért, ha hiánytalanul megkapta azokat a diák.

Rengeteg szülő panasz kapott a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete, ezért kellett ennek a figyelemfelhívó cikknek megszületnie.Terjesszétek Ti is az információt, hogy minél előbb eljuthasson minél több szülőhöz! A szülő arra panaszkodtak, hogy több iskolában a tankönyvek terjesztéséért felelős személyzet nem adja oda a gyermeknek a könyveke, addig amíg a szülők be nem fizették a csekket! FIGYELEM – a csekket csak akkor kell befizetni ha a gyermek hiánytalanul megkapta az összes tankönyvét!!!

TAVALY ÓTA MÁR ÚJ RENDSZER VAN >>> A tankönyvek árát csak az átvétel után kell kifizetni!Csekk befizetési határidő: 2016. szeptemberében lesz valamikor. Nem lehet visszatartani a tankönyveket, ha a szülő nem fizette ki a tankönyvcsomag árát!

Idén az új szabályok szerint már senkit sem lehet arra kötelezni, hogy az átvétel előtt fizesse ki a tankönyvek árát!Teljesen szabályellenes!!!Tavalyelőtt valóban így volt, de idén már nem!

Hogyan kell befizetni a tankönyveket ?

A szülők a tankönyvek átvételekor kapnak egy számlát, melynek alján egy csekk van, a csekket banki átutalással, utalvánnyal, készpénzes befizetéssel, bankkártyával is ki lehet fizetni!Készpénzzel, utalvánnyal, illetve bankkártyával a Kello Infopontjain és a kijelölt postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban lehet fizetni. Azt is jó tudni, hogy a szülők kérhetnek részletfizetést, vagy a befizetés elhalasztásáért is folyamodhatnak. Ha valaki új iskolában kezd, és utó- vagy pótrendelésben kér könyveket, szeptember első felében ezeknek a tankönyveknek is meg kell érkezniük.VIA

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ