Üzenetet írt szüleinek a kómában lévő Vanessza

Üzenetet írt szüleinek a kómában lévő Vanessza

0

A másfél hónapja éber kómában lévő lány vasárnap délben kézzel írt üzenetet szüleinek. Azért adtunk neki papírt, mert előző nap a telefonján már...

loading...

A másfél hónapja éber kómában lévő lány vasárnap délben kézzel írt üzenetet szüleinek.

"Azért adtunk neki papírt, mert előző nap a telefonján már küldött üzenetet a párjának. Bíztunk benne, hogy így velünk is tud majd kommunikálni"

- mesélte a Borsnak az édesapa.

Hogy mit akart velük közölni, azt akkor még a szülők csak próbálták megfejteni, de az biztos, hogy teljesen olvasható kézírással formálta a betűket. Első ötletük az volt, hogy talán kólát kért.

Vanessza állapota egyébként úgy tűnik, többhétnyi éber kóma után hirtelen javulni kezdett. Vanessza a múlt héten kezdett el kitörni többhetes elszigeteltségéből. A baleset után sokáig semmire nem reagált a külvilágból, leszámítva azt az egyetlen alkalmat, amikor szerelmére, Martinra nézett, és megszorította a kezét. Néhány napja azonban már megcsinálta, amit szülei mondtak neki.

Az idegsebészeti klinikán Vanessza már nem csak az ágyban feküdt: szülei naponta több órára kiültették – ahogy ők fogalmaztak – napozni, és néhány napja már a járást is gyakoroltatták vele-atv.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!
loading...

SZÓLJ HOZZÁ